javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Vakantiesplannen is Slipstop kopen

Hoe zien jouw vakantieplannen eruit?

Wat zijn jouw plannen voor de voorjaarsvakantie? Blijf je thuis met het gezin en doe je vanuit daar leuke uitstapjes? Ga je op wintersport, zoek je de zon op, of boek je (net als wij) een vakantiehuisje hier in Nederland? In onderstaand blog lees je per vakantieplan een paar handige tips om je vakantie ontspannen en leuk te maken!


HUISJE IN NEDERLAND GEBOEKT?

Heb jij, net als wij, een gezellig vakantiehuisje geboekt in Nederland? Dan zit daar ongetwijfeld een leuk zwemparadijs bij! Lekker zwemmen met je kinderen en er echt een feestje van maken!
Om het zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken, hebben we twee must haves voor het zwembad én een hele fijne tip voor in het huisje!


Wie droog je eerst af? Jezelf of je kindje?

Bamboom badponcho
Met een handige bad poncho zorg je dat je kleintje het niet koud krijgt, terwijl jij je even helemaal kan afdrogen. Op die manier druppel je je kindje ook niet nat, als je eerst je kindje afdroogt. Handig toch? Kinderponcho’s zijn er in vele kleuren, maten en materialen. Let bij het kiezen van een poncho er vooral op dat het materiaal goed absorbeert en de poncho groot genoeg is voor je kleintje. De bad poncho’s van Bamboom bijvoorbeeld zijn heerlijk zacht en gemaakt van 100% bamboe. Bamboe stof droogt super goed af en is super absorberend. Deze poncho van Bamboom is dus een echte must have voor het zwembad.

Niet rennen!! Pas op dat je niet uitglijdt!!

Hoor jij ook altijd vader en moeder hun kinderen na roepen dat ze niet moeten rennen? De gladde vloeren bij het zwembad zorgen ervoor dat kindjes gemakkelijk uitglijden. Wil jij onbezorgd vanaf een afstandje kijken naar je spelende kindjes? En vooral niet bang hoeven zijn dat ze uitglijden? Dan mogen de Slipstop waterschoentjes niet in je tas ontbreken! Ideaal! Want je kindje heeft grip bij het spelen op de natte vloeren en glijdt daardoor minder snel uit.

Wat voor vloer heeft jouw vakantiehuisje?

Het is altijd een verassing wat voor een (gladde of koude) vloer er in het vakantiehuisje ligt en hoe glad bijvoorbeeld de trap is. Je wil natuurlijk voorkomen dat je kindje uitglijdt op de gladde vloer of trap. Daarbij wil je zorgen dat de voetjes lekker warm blijven. Maar om nu die grote “knuffelsloffen” mee te nemen, is misschien wat overdreven. De huissokken van Ewers met antislip zool nemen niet veel ruimte in de koffer in én zorgen ervoor dat je kindje grip heeft tijdens het spelen en warme voetjes houdt.

Onze tip: trek deze Ewers sokjes over de gewone sokken heen. Dan blijven de Ewers antislip sokken super goed aan. En ga je op pad, dan heb je ze snel uit en kunnen de gewone sokken in de schoenen. Geen enorme sokken wissel trucs dus.

WINTERSPORT VAKANTIE MET HET HELE GEZIN?

Wat gaan jouw kids genieten van de sneeuw! Onze kindjes vinden het elke dag weer jammer dat er geen sneeuw in Nederland ligt. Er is toch niets leukers dan die kleine Eskimo’s te zien spelen in de sneeuw! De autoreis is altijd even spannend, want hoe hou je de kids zo lang rustig. Reizen onder slaaptijd (in de nacht) scheelt een paar uurtjes. Daarnaast zijn kleine cadeautjes (waar gelijk mee gespeeld kan worden) erg handig om uit te delen, nét voordat het lastig wordt.
Maar eenmaal in de sneeuw, ben je die reis alweer vergeten!
Wintersport warme items baby

Heb je het warme outfit voor je kleine al compleet?

Onze winter hier in Nederland is redelijk warm. Maar op de wintersport kan het behoorlijk koud zijn. Houd er goed rekening mee, dat jouw kleintje minder beweegt dan jij. En het daarom een stuk kouder heeft. Het is daarom extra belangrijk om je kindje een warme muts, sjaal, wantjes en gevoerde babyslofjes of winterboots aan te trekken.
Een warme thermo maillot onder de broek of onder de skibroek is ook een goede tip! Voor zowel jongens als meisjes is een thermo maillot onder de gewone kleding nét dat laagje extra om ervoor te zorgen dat je kindje het lekker warm heeft.
Outfit compleet? Enjoy!!

BLIJF JE GEZELLIG THUIS?

Dan staan er ongetwijfeld leuke uitstapjes op de planning! Want de vrije tijd moet tenslotte tóch een feestje zijn. Helemaal nu alles weer open is en we de leuke dingen weer kunnen opzoeken.

Benieuwd naar onze top 4 voor plezier in combinatie met een tip?

Druppies regenlaarzen

 

1. Binnenspeeltuin (on)veilig maken:

Jij met een kopje koffie, genieten van je kindjes die helemaal bezweet en met knal rode wangen naar je toe komen rennen om te vertellen hoe leuk ze het hebben. Voor jouw een paar uurtjes ontspannen (als je de herrie van alle kids kan uitschakelen) en voor je kindjes maximaal speelplezier.
Onze tip: Ewers antislip sokken voorkomen dat je kindje uitglijdt tijdens dit wilde spelen. Voorkom tranen, geef ze een paar fijne antislip sokken van Ewers.

2. Zwembad uitje:

Zijn jouw kids net zo dol op spelen met en in het water als onze jongens? Dan is een ochtendje naar het zwembad écht een aanrader. Wist je dat je zelfs de grote tropische zwemparadijzen kan bezoeken van een Center Parcs bijvoorbeeld? Een los kaartje kopen kan namelijk ook!
Maak er een heerlijke waterpret ochtend van. Vergeet die witte huid of winter kilo’s, kijk naar je kind en geniet!

Onze tip: Slipstop waterschoenen voorkomen uitglijden op natte vloeren. Ook al loop je nog zo voorzichtig, een glibber is zo gemaakt. Met de Slipstop schoentjes heeft je kindje maximale grip en kunnen ze veilig spelen en rennen langs het water. Onze kindjes hebben standaard deze Slipstopshoes aan, samen met de Puddle Jumper. Want deze jongens springen gewoon het water in en door de puddle jumper blijven ze goed drijven. Écht een aanrader.

3. Bos & Strand:

Bosbingo

Lekker uitwaaien in het bos of op het strand! Weer of geen weer, het bos is altijd fijn. Wist je dat er hele leuke kabouter routes zijn? Of maak een bos-bingo. Dat maakt de boswandeling nóg leuker! Wij maakte alvast een bosbingo voor je klaar. Deze kan je hier downloaden: BOSBINGO

Schijnt de zon een beetje of waait het in ieder geval niet zo hard, dan is het strand fantastisch. Schepje mee, picknick kleed mee en plezier gegarandeerd.
Onze tip: Druppies gevoerde laarzen zorgen ervoor dat jullie bezoek aan het strand of aan het bos onbezorgd is. Want lopen door de modder of springen in plassen, dat is leuk én kan super met deze warme regenlaarzen! Geen natte voeten!

4: Uiteten bij het Pannenkoekenhuis!

Uiteten met je kids, dat klinkt als ambitieus voor sommige van ons! Maar uiteten bij een pannenkoekenhuis is feest voor jou én voor de kids. Want lievelingseten opeten is vaak geen probleem en hier mag je van tafel. Want bijna elk pannenkoekenhuis heeft wel een leuke speelhoek voor de kids. Win-win! Zij lekker spelen, jij lekker bijkletsen!

Onze tip: zet je telefoon op "niet storen", laat hem in je zak of thuis! Even een paar uurtjes met elkaar!

Of.... we houden Pyjama-dag thuis!

De hele dag in pyjama, knutselen, spelletjes spelen, filmpje kijken, tikkertje en in bad! Je kan onze jongens ook hiermee geen groter plezier doen! Ewers antislipsokken aan en gewoon een dagje THUIS!

Houdt jij weleens een pyjama dag met je kindjes?

GAAN JULLIE DE ZON OPZOEKEN?

Wat een heerlijk vooruitzicht, met dit weertje hier in Nederland! Fijn om alvast die zon weer op te nemen, dat doet vast erg goed!
Slipstop voor bij het zwembad

Wordt het een zon, zee, zwembad vakantie?

Dan is onze tip écht om de Slipstop schoentjes in te pakken. Ze wegen niks en nemen geen ruimte in je koffer in. Maar we weten zeker dat je op het strand én bij het zwembad er veel plezier van gaat hebben.
Geen hete voetjes door het zand of schelpjes tussen de tenen op het strand en geen uitglijders langs de zwembadrand! Daarbij beschermen de Slipstop schoentjes de voeten tegen verbranding door de zon met de SPF 50+.
Naast Slipstop, hebben we ook de slippers, petjes & hoedjes en zonnebrillen voor je klaar liggen! En die shop je met KORTING in de SALE! Enjoy!!

Deel je jouw reactie?

We zijn ontzettend benieuwd naar jouw plannen en must have voor jouw vakanties. Deel je ze onder deze blog? Vinden we super leuk om te lezen!

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING

Wil je op de hoogte blijven van al onze blogs, aanbiedingen en tips? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling.