javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €45,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Wat trek ik mijn kind aan naar het strand

Wat trek ik mijn kind aan naar het strand?

De warmere temperaturen komen er sneller aan dan je denkt! Of ga je binnenkort op trip of staat er een zomervakantie op de planning, samen met je kind of kinderen? Dan is het handig om je alvast voor te bereiden op een gezellig dagje samen naar het strand. Wat trek je jouw kleintje of kids aan naar het strand? In dit blogartikel lees je er alles over, zodat jij goed voorbereid bent! Lees snel verder voor onze top 6 strand must haves voor kinderen.

 

1: Fresk waterschoenen of Slipstop shoes voor optimale bescherming van de blote voeten van je kleintje!

Slipstop beschermt de voeten tegen heet zandDe blote voeten van je kinderen zijn erg kwetsbaar. Ze rennen en vliegen vaak van hot naar her, zonder rekening te houden met scherpen dingen in het zand of op de stenen. Of dat het zand en de stenen erg heet kunnen zijn. En wat dacht je van de splinters van de terras vlonders en de hitte van het zand? Ook kunnen er scherpe rotsen, schelpen of steentjes in de zee liggen, die de voetjes open kunnen halen. Waterschoenen zijn hier de perfecte oplossing voor! Optimale bescherming voor de kwetsbare voetjes van je kindje of kids. Bij Slofjes.nl vind je de beste waterschoenen van Fresk en Slipstop. Beide zwemschoentjes bieden een UV factor 50+ bescherming. Daarnaast zijn de zwemschoenen antislip, zodat je kleintje ook niet uit kan glijden. De waterschoenen zijn te gebruiken op zowel natte als droge ondergronden en zullen niet makkelijk uitgaan tijdens het lopen en zwemmen. Dit komt doordat de schoenen elastiek rondom de enkel hebben, waardoor ze goed blijven zitten aan de voetjes. Jouw kids krijgen ook geen zweetvoeten in de schoentjes, omdat zowel Slipstop waterschoenen als Fresk waterschoenen gemaakt zijn van ademend materiaal. De schoentjes voorkomen ook zand aan de voeten, omdat ze goed zijn afgesloten aan de enkel. Schone en beschermende voetjes met Slipstop en Fresk!

 

2: UV beschermende zwem shirts voor bescherming van de huid van je kindje!

Het huidje van je kind kan snel verbranden, dus bescherming is super belangrijk. Voor zowel je zoontje als dochtertje vind je UV beschermende zwem shirts, met een beschermingsfactor 50+. Zo bescherm je de huid perfect tegen de zonnestralen! Voor meisjes vind je de leukste zwem shirts, met veel verschillende printjes. Echt super schattig! De shirts zijn er niet alleen voor optimale bescherming, maar zo gaat je kleine meid ook trendy naar het strand! Kies voor het Slipstop UV shirt stone flower als je zwemkleding zoekt voor je baby vanaf 3-6 maanden. De maat van dit shirtje loopt op tot 18 tot 24 maanden. Of ga voor het Slipstop Uv shirt Mela roze met appels voor de grotere zus! De maten van dit shirt zijn geschikt voor meisjes vanaf 2 tot 3 jaar en lopen op tot 8 tot 9 jaar. Beide dochtertjes gaan zo helemaal hip naar het strand!

 

Ben je op zoek naar een UV shirt voor jongens? Bekijk dan onze stoere Slipstop UV shirt dino en laat jouw kleine fantaseren alsof hij in Jurrasic park loopt. De Slipstop UV shirt in cognac kleur met strepen of de Slipstop UV shirt in het groen met strepen is ook erg leuk bij een zonnig dagje uit! Laat jouw stoere bink stralen terwijl hij beschermd is.

 

3: Zwemkleding, badpakken meisjes, zwembroeken jongens of zwemluiers!

Naast UV beschermende shirts vind je in ons assortiment ook zwemkleding zoals badpakken meisjes, een zwembroek jongens of zwemluiers voor de kleintjes van Fresk en Slipstop. Match een UV zwem shirt met een zwemluier of zwembroek en met bijpassende zwemschoenen! Zo gaat je kind helemaal matching naar het strand. Bekijk onze webshop voor alle zwemkleding voor jongens en zwemkleding voor meisjes.

 

zwemluier Fresk

Daarbij heeft het matchen van een zwemluier bij de zwemkleding van jouw kindje veel voordelen. UV beschermende zwemluiers beschermen namelijk tegen de schadelijke stralen van de zon, zijn duurzaam voor de portemonnee en natuur, herbruikbaar en houden het belanden van ongelukjes in het zwembad tegen!

 

Kies bijvoorbeeld voor een wasbare zwemluier voor je kleine bink en een stoere zwembroek voor de grotere broer. Hoe leuk is de Slipstop wasbare zwemluier dino groen voor je baby vanaf 3 tot 6 maanden. Voor je zoontje vanaf 2 tot 3 jaar tot 10 of 11 jaar, is de Slipstop losse zwembroek dino super leuk voor een dagje uit!

 

4: Petjes of hoedjes voor bescherming van het hoofdje!

Het hoofdje van de baby kan snel verbranden, dus het is van belang dat je het baby hoofdje dan ook goed beschermt. Baby’s hebben nog een dunne huid en hebben vaak nog niet veel haar. Je kan het hoofdje van je baby optimaal beschermen met een babypet of hoedje. Bij Slofjes vind je de leukste babypetjes en hoedjes voor jouw kleintje! De petjes zijn vast te maken met klittenband, zodat je dit goed kunt verstellen en aanpassen naar het hoofdje. Of kies voor een leuke hoed, zodat jouw kleintje klaar is voor een dagje naar het strand!

 

5: Een kinderzonnebril met UV bescherming voor de ogen van je kind!

UV-straling van de zon kan niet alleen gevaarlijk zijn voor de huid van je kindje of kinderen, maar ook voor de ogen. De ogen van kinderen zijn erg kwetsbaar, omdat de oogjes minder pigment bevatten. Eigenlijk hoe kleiner je kindje is, hoe kwetsbaarder de oogjes zijn. Laat je baby of kind dus alvast wennen aan een zonnebril, want op deze manier voorkom je dat de ogen worden beschadigd. Kies voor één van onze kinderzonnebrillen van het merk B-liek. Deze zonnebrillen hebben een UV400 bescherming, met bruine glazen. Dit is wat fijner voor de ogen van je kind. De pasvorm van de kinderzonnebril is ook perfect voor kinderen, omdat de bril goed aansluit op het neusje en de zonnebril een fijne spankracht heeft. Super fijn dus!

 

6: Slippers voor meisjes!

Ga je in de zomer samen op vakantie en staan er dagjes naar het strand op de planning? Dan zijn slippers echt een musthave! Bestel nu nog slippers met korting voordat de zomer begint of je op zomervakantie gaat en wees goed voorbereid!

 

Na dit blogartikel ben je gegarandeerd goed voorbereid op een dagje naar het strand met je kind of kids!