javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Lodger Babyslofjes die aanblijven

Wanneer geef ik mijn baby slofjes?

Het is januari, het is winter en het is koud in Nederland. Dus jij denkt ik doe in huis lekker mijn warme sloffen aan, heerlijk, maar die kleine dan? Die wil ook wel warme babyslofjes aan! Maar wanneer geef je jouw baby slofjes? Geen zorgen, dat gaan we je in dit blog vertellen!

 

Wat zijn de voordelen van babyslofjes?

Je kunt je baby met van alles aankleden om ervoor te zorgen dat ze het niet koud krijgen, denk aan een muts, sjaal en schattige handschoentjes. Dit is alleen een beetje gek voor in huis misschien. Toch kan het binnen ook koud zijn en wil je baby lekkere warme voetjes hebben. Daarom zijn goede babyslofjes een must have! Het voornaamste voordeel van babyslofjes is natuurlijk het feit dat ze de voetjes van jouw baby warm houden. Daarnaast zijn babyslofjes gemaakt van zacht materiaal waardoor baby’s hun voetjes goed kunnen bewegen en ontwikkelen. Babyschoentjes daarentegen zijn stugger en zijn juist gemaakt voor stabiliteit en voor support bij het lopen. Als jouw kindje nog niet kan lopen zijn zachte babyslofjes de beste keuze. Flexibel, zacht en soepel! Babyschoentjes zijn voor pasgeboren baby’s belemmerend waardoor ze hun voetjes niet goed kunnen ontwikkelen. Dit wil je als ouder natuurlijk niet, daarom kies je in het begin voor zachte slofjes met een zachte zool, zodat jouw kleintje toch warme voetjes heeft!

 

Wat zijn goede babyslofjes?

Nu we weten dat babyslofjes de beste keus zijn, zeker in de winter, komt de volgende vraag in gedachten: wat zijn de beste babyslofjes? Je hebt natuurlijk allerlei voorkeuren als het gaat om sloffen. Zo wil je bijvoorbeeld babyslofjes die goed blijven zitten. In onze online babywinkel vind je alles wat je nodig hebt!

 

Lodger fleece slofjes

Fleece slofjes

Zo hebben wij in onze shop bijvoorbeeld Lodger slofjes. Deze slofjes zijn gemaakt van een fleece materiaal en zijn van binnen ook gevoerd met zacht fleece. Zo zit je gegarandeerd met warme babyvoetjes! Ook hebben deze heerlijke babyslofjes een klittenbandsluiting waardoor deze goed om de babyvoetjes blijven zitten en niet makkelijk uit vallen.

 

Gebreide slofjes

Naast de Lodger slofjes hebben we ook Baby’s only slofjes. Deze zijn er in twee varianten. We hebben deze slofjes in een met teddy stof gevoerde uitvoering, dit zorgt voor extra warme voertjes, of een niet gevoerde variant. De baby’s only slofjes zijn gebreid van 100% ecologisch katoen waardoor deze dus ook nog eens duurzaam zijn. Rondom de enkeltjes kan je deze slofjes goed vastmaken middel het strikje.

 

Baby Dutch cognac leren babyslofjes

Leren babyslofjes

Ook kun je denken aan de leren slofjes van Baby Dutch en Stabifoot. De babyslofjes zijn gemaakt van leer, wat een natuurlijk materiaal is. Hierdoor krijgt je kleintje geen zweetvoetjes, dit zijn slofjes die ademen. Daarnaast is dit materiaal sterk, wat zorgt voor goede bescherming van de voetjes. De babyslofjes van Stabifoot en Baby Dutch hebben elastiek rondom de enkel en hierdoor gaan de slofjes niet makkelijk uit en blijven ze goed zitten. De flexibele suede zool van het babyslofje heeft een lichte anti slip werking wat vooral in de eerste kruip- en loopfase extra grip geeft.

Benieuwd naar alle verschillende soorten slofjes en welke perfect zijn voor de koude dagen? Lees dan ons blog ‘’Welke babyslofjes heb je nodig voor in de winter?’’.

 

Laat een reactie achter