javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Leren babyslofjes en leren babyschoentjes

Leren babyslofjes zijn de juiste keuze als je opzoek bent naar een goed babyslofje

Leer is namelijk een natuurlijk materiaal dat ademt en zich vormt naar het babyvoetje. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van het voetje en het comfort van de baby. Leren babyslofjes zorgen ervoor dat je kleintje de temperatuur goed kan reguleren. Dit kan bijvoorbeeld met een synthetische stof minder goed. Daarnaast zijn leren babyslofjes gemaakt van soepel materiaal en daardoor lekker comfortabel voor je kleintje.

Katoenen babyslofjes voor pasgeboren baby's

Vind je een leren babyslofje nog wat te veel aan de mini babyvoetjes, dan kan je ook goed kiezen voor een katoenen babyslofje. Bijvoorbeeld de Baby's Only slofjes en Lodger slofjes van katoen zijn heerlijk soepel en comfortabel.
    
Natuurlijke materialen zoals leer en katoen zijn ademend en daardoor wordt de temperatuur beter beheerst. Hierdoor hoef je niet bang ze zijn dat de voetjes te warm worden of te koud.

Leren babyslofjes helpen je kleintje de warmte vast te houden op de koude dagen. Via de voeten verlies je gemakkelijk de warmte, daarom is een sokje niet genoeg en zijn leren babyslofjes aan te raden. Uiteraard kan je ook hier kiezen voor een katoenen babyslofje, maar dit is eigenlijk voor buiten in de draagzak niet genoeg als het echt koud is.

 

Leren babyslofjes voor de eerste stapjes

Omdat leren babyslofjes soepel zijn kunnen ze heel goed worden aangeschaft als eerste loopschoentjes (wel voor binnen natuurlijk!) Leer geeft een soepelheid alsof je kleine op blote voeten loopt en daarom worden ze niet gehinderd bij het opstaan. De suede anti-slip zool geeft extra grip bij die schattige eerste wankele stapjes. Daarnaast beschermt het leren babyslofje de voetjes tegen stoten en schuren over de grond. Je baby kan zich op deze manier veilig ontwikkelen.
Ga je buiten wandelen met je kleintje, kies dan voor leren babyschoentjes met een soepele rubber zool. 

Slofjes.nl heeft voor de kindjes die echt al beginnen met lopen een leuk assortiment eerste leren babyschoentjes.
De Lodger walker leren slofjes hebben een deels rubberen zool bijvoorbeeld en sluiten met klittenband. De Baby Dutch Winter boots baby hebben een volledig rubber zool die super flexibel is en kan goed aangesnoerd worden met het vetertje.

 

Het aanbod leren babyslofjes en leren babyschoentjes is enorm. Dat heb je vast gemerkt! Het is daarom niet makkelijk om te bepalen welk leren babyslofjes de beste keuze is voor jouw kindje. Welk leren babyschoentje is goed voor babys en met wat zijn goede slofjes voor eerste stapjes.


Houdt bij de keuze van leren babyslofjes goed rekening met de leeftijd en vaardigheden van je baby.

 

Welke babyslofjes moet ik kopen?

Het aanbod babyslofjes en leren babyschoentjes is enorm. Dat heb je vast gemerkt! Het is daarom niet makkelijk om te bepalen welk babyslofjes de beste keuze is voor jouw kindje. Welk leren babyschoentje is goed voor baby's en met wat zijn goede slofjes voor eerste stapjes.

Houdt bij de keuze van leren babyslofjes goed rekening met de leeftijd en vaardigheden van je baby.

 

New born baby

Newborns hebben nog moeite om zichzelf warm te houden en dragen bijna altijd slofjes. Maar omdat ze bijna altijd binnen zijn en buiten natuurlijk lekker toegedekt zijn, is ons advies om niet te warme slofjes te kiezen. Kies daarom in dit geval voor katoenen of leren babyslofjes. Deze zijn goed ademend en daarmee wordt de warmte goed gereguleerd. De katoenen babyslofjes van Babys Only en Lodger zijn heerlijk zacht en comfortabel én blijven goed aan zitten. Is het buiten koud en wil je toch een warm slofje voor je kleintje, kies dan voor de Lodger fleece slofjes.

 

6 maanden en ouder = rondkruipen en stappen

Gaat je baby al lekker rondkruipen of stappen, dan is en katoenen slofje te koud. De voetjes zijn dicht bij de vloer en als je geen vloerverwarming hebt is de temperatuur hier altijd wat lager dan de thermostaat aangeeft. Kies dan ook voor leren babyslofjes of gevoerde warme slofjes.

 

12 maanden en ouder = lopen

Kies bij baby's die beginnen te lopen of bijna gaan lopen voor leren babyslofjes met een geruwde antislip zool om uitglijden te voorkomen. Op deze manier geef je het kleintje extra support en vertrouwen in de ontwikkeling van deze nieuwe stapjes.
Vanaf het moment dat de kleintjes echt los lopen kan je ook kiezen voor een leren babyschoentje met flexibele zool. Het is belangrijk in deze eerste fase van lopen om te kiezen voor een soepele zool, zodat het voetje zich goed en vrij kan ontwikkelen. De leren babyschoentjes van Lodger Walker en Baby Dutch zijn dan een aanrader. deze leren babyschoentjes hebben beide een super flexibele zool waar je ook mee naar buiten kan én een goede pasvorm.

 

Maat babyslofjes bepalen

Weet je niet goed welke maat jouw kleine heeft? Bekijk onze maatinformatiepagina voor de baby schoenmaat tabel en handige tips voor het opmeten.
Naar de maatinformatie >>

GOEDE BABYSLOFJES MERKEN

Populaire babyslofjes merken