javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

 • Juiste maat bepalen? Klik hier

 • gratis verzending vanaf €50,- in NL

 • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Retouren & Ruilen

Ben jij opzoek naar het perfecte slofje, antislip sokje, waterschoentje of regenlaarsje? Wij denken de leukste items met mooie kwaliteit voor jou te hebben. Twijfel je over de maat of welk product nu voor jou kleintje het meest geschikt is? Bel of mail ons vooral wanneer je wil overleggen!
 

Voorkom ruilen en meet het voetje op!

Voorkom het ruilen van je aankoop door het baby voetje eerst op te meten. Als je het voetje van de hiel tot de grote teen op meet en daar ongeveer 1 centimeter bij op telt dan heb je de juiste maat.
Hoe je het voetje van jou heerlijk bewegende kindje het makkelijkste kan opmeten, lees je hier: Baby schoenmaat bepalen | Welke schoenmaat heeft mijn baby? - Slofjes.nl
 

Retouren of Ruilen?

En toen was de maat niet goed! Dit kan gebeuren. Binnen 14 dagen kan je  het bestelde item ruilen of retour zenden.

 

Retour instructies

 1. Download en print het Retour & Ruilen Formulier hier: RETOUR & RUILEN FORMULIER
 2. Vul het formulier volledig in. 
 3. Stop het product in een verzenddoos samen met het formulier. (Producten dienen ongedragen, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking worden terug gezonden).
 4. Breng je pakket naar een PostNL of DHL punt. De verzendkosten voor retour sturen van artikelen zijn voor je eigen rekening.
 5. Bewaar het track en trace nummer van PostNL/ DHL (maak er bijvoorbeeld een foto van met uw telefoon).
 6. Wij ontvangen je teruggestuurde doos en gaan ermee aan de slag. 
 7. Ruilen of Retouren?
 • Retour > Wil je enkel het product retour sturen: na ontvangst betalen we binnen 14 dagen het orderbedrag aan je terug.
 • Ruilen > Wil je het item ruilen: zodra we het retour item hebben ontvangen, sturen we kosteloos het nieuwe maatje naar je toe. Geef duidelijk aan welk product + maat je nieuw wil ontvangen.

Indien een retourpakketje niet gefrankeerd is of onvoldoende porto heeft, houden wij het te kort in op het retourbedrag.

 

Retouradres:

SLOFJES.NL

Molenstraat 42

2171GN Sassenheim


Producten met korting aangekocht terug sturen?

Wil je een product terugsturen die je met korting bij ons hebt aangekocht? Daarvoor hanteren wij een aangepaste werkwijze:
- Minder dan 30% korting: Artikelen aangekocht met minder dan 30% korting (voucher of sale) mogen enkel geruild worden voor een ander paar of voor een tegoedbon.
- Meer dan 30% korting:  Artikelen aangekocht met meer dan 30% korting kunnen niet geruild of retour gestuurd worden.


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 - 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw PostNL. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Slofjes.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@slofjes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.