javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Babyschoentjes

Als je kind begint met optrekken en de eerste stapjes zet is een groot moment aangebroken. Je baby heeft babyschoenen nodig. Dit om te voorkomen dat je kindje uitglijd of zich bezeert.


Maar welke babyschoentjes zijn goed? 

Slofjes.nl heeft verschillende soorten, maten en modellen babyschoentjes. We vertellen je waarop je kan letten bij het maken van je keuze voor het juiste babyschoentje voor jouw baby. Je besteld ze gemakkelijk online en bestel je voor 15 uur, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. Dus de jongens babyschoenen of meisjes babyschoentjes zijn de volgende dag al in huis.
Naast dat je baby de schoentjes gaat nodig hebben, maak je elk outfit helemaal af met een paar leuke babyschoenen. Kies je voor een paar stijlvolle schoentjes of stoere babyschoenen. Op welke hippe babyschoentjes gaat jou kindje voor het eerst staan, stappen of leren lopen?


Welke type sluiting voor babyschoenen zijn er?

Bedenk eerst welk type sluiting je voorkeur heeft. Wat vind je fijn bij het aantrekken van het babyschoentje? Lees hieronder welke type sluitingen voor babyschoentjes er zijn en wat er handig aan is.

BABYSCHOENTJES KOPEN BIJ SLOFJES.NL

Populaire babyslofjes merken