javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

slofjes voor bolle babyvoetjes

Babyvoetjes met hoge wreef

Babyslofjes voor baby's met bolle voeten


Dinsdag belde de moeder van Mats: Ik heb een baby (8 maanden) met een hoge wreef een bolle voetjes. De vraag natuurlijk is welke slofjes passen bij een babyvoetje met een hoge wreef
Als een kindje een hoge wreef heeft dan passen babyslofjes met een veter of een babyslofjes met een klittenband sluiting vaak sneller, omdat ze bij deze slofjes meer ruimte heb om het voetje in het slofje te doen.

De Lodger babyslofjes met klittenband sluiting kunnen extra wijd open en gaan daarom vaak gemakkelijk aan, ook bij baby's met een hoge wreef.
Een hoog babyslofje van Baby Dutch in blauw, roze, grijs of wit is meestal ook een veilige keuze. Deze babyslofjes hebben aan de binnenkant een elastiekje wat de slofjes beter aanhoud maar je heb meer ruimte om het voetje met hoge wreef in het slofje te passen. De moeder van Mats wilde graag een grijs slofje. Nou hebben wij een behoorlijk assortiment slofjes en ook in het grijs.

Het geluk was dat Mats vlak bij ons woont en dus de volgende dag even langs kwam. Nou zijn wij als babyslofjes webshop niet ingesteld als winkel maar we vinden het erg leuk om visite te krijgen.

En daar was Mats de volgende dag. De speen ging uit en ik kreeg direct een big smile. Wat een vrolijk en leuk mannetje. We hebben alle leren slofjes gepast hoog slofjes, lage slofjes, slofjes met bont babyslofjes met een veter maar Mats heeft bolle voetjes en een hoge wreef en paste er niet in. Nou is het ook nog zo dat als je een baby een schoentje of slofje aan doen hij zijn voetje extra gaat bollen…. Tja lief maar niet zo handig bij het aantrekken van slofjes en schoentjes.

Gelukkig hebben we ook nog een ruim assortiment huissokken voor baby. Deze babysokjes hebben een anti slip zool en zijn heerlijk warm. Het voordeel van een huissok is dat een hoge wreef helemaal niet uit maakt het is immers een sok ! En gelukkig maar voor Mats. Bekijk hier alle slofsokken van Ewers.


Een tevreden klantje met super mooie huissokken voor babys. Ook voor baby`s met een hoge wreef of bolle voetjes hebben wij een slofje.
Ik hoop Mats nog een keer terug te zien als hij een maatje groter nodig heeft.

Laat een reactie achter