javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Secretaressedag

Secretaressedag

Secretaressedag? Trek niet alleen jezelf de mooiste schoenen aan

Op de derde donderdag van de maand april is het Secretaressedag. Deze dag staat geheel in het teken van alle secretaressen in ons land en het belangrijke werk dat zij dagelijks verrichten om het leven van veel professionals vele malen gemakkelijker te maken. Secretaresses zien er altijd al representatief en professioneel uit, maar het aanbreken van Secretaressedag is een goede reden om nog beter voor de dag te komen. Werk jij als secretaresse en ga jij op Secretaresse dag op je mooiste schoenen naar kantoor? Denk dan niet alleen aan je eigen schoenen, maar geef je dochtertje ook de mooiste schoentjes voor deze bijzondere dag.

 

Secretaressedag: trek je prinsesje de mooiste schoenen aan voor thuis

Op Secretaressedag trek je niet alleen de mooiste schoenen aan bij jezelf, maar is het ook een goed moment om je dochtertje extra mooie schoentjes te geven. Jij neemt je mooie schoenen mee naar je werk, terwijl je dochtertje haar lieve slofjes thuis draagt bij het spelen en ravotten. Zo moeder zo dochter, dus ook je kindje moet zeker in de watten gelegd worden op deze bijzondere dag van het jaar!

 

Slofjes.nl: een groot aanbod schattige slofjes voor jouw prinses

Slofjes.nl heeft een groot aanbod met schattige slofjes die jouw kind er extra stralend uit laten zien op Secretaressedag. Schaf bijvoorbeeld deze schattige witte slofjes aan die je gemakkelijk kunt combineren met alle outfits in de garderobe van jouw prinsesje of kies voor witte slofjes met kleine zilveren hartjes om jouw kind echt te laten stralen. En heb je echt een prinsesje in huis? Dan kun je ook meisjes slofjes aanschaffen met een klein kroontje om de buitenwereld te laten zien dat ze echt met een kleine prinses te maken hebben.

 

En heb je geen dochtertje, maar wil je wel dat jouw kind er extra leuk uit ziet op jouw speciale dag als secretaresse? Dan heeft Slofjes.nl uiteraard ook schattige slofjes voor jouw lieve zoontje. Terwijl jij jouw schoenen op kantoor laat zien op Secretaressedag, kun je jouw zoontje voor thuis stoere slofjes geven.

Laat een reactie achter