javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Kerst babyslofjes feestelijk

Slofjes voor de kerst

Dress to impress: koop speciale slofjes voor de kerst


zilveren slofjes voor kerst

Tijdens de gezellige kerstdagen ziet iedereen er net iets feestelijker uit dan op de andere dagen in het jaar. Doe jij ieder jaar grote moeite om de mooiste jurk aan te schaffen, het beste pak te kopen en het huis zo gezellig mogelijk te maken? En wil je dat jouw kindje ook een bijzondere outfit kan dragen tijdens de feestelijke kerstdagen? Denk dan niet alleen aan een leuk jurkje, een net broekje of een feestelijke trui voor kerst, maar vergeet zeker de schoenen van je kindje niet.


Wil jij jouw kindje echt op laten vallen met de kerstdagen?

Trek je zoon of dochter dan geen standaard slofjes aan tijdens de feestdagen, maar ‘dress to impress’ met echte kerstslofjes. Kies een paar feestelijke slofjes voor de kerst!


Kerstslofjes voor meisjes

Rode lak slofjes
Slofjes.nl heeft een groot aanbod met diverse comfortabele slofjes voor meisjes. Heeft jouw dochtertje iedere dag stijlvolle slofjes aan en wil je voor de kerstdagen eens iets anders, dan kun je speciale kerstslofjes voor meisjes kopen. Door de juiste slofjes te kopen voor de kerstdagen, ziet jouw dochter er netjes en feestelijk uit en past ze helemaal bij de feestelijke kleding van de rest van het gezelschap. En omdat Slofjes.nl een groot aanbod feestelijke slofjes heeft, vind je altijd wel een paar slofjes die bij de feestelijke outfit van jouw dochter passen.


Enkele voorbeelden van feestelijke slofjes die je voor de kerstdagen aan kunt schaffen, zijn de lakslofjes in het rood of de lakslofjes in het zwart. Omdat de kerstdagen helemaal in het teken van de kleur rood staan, is het zeker leuk om jouw dochtertje een sjiek en hip rood slofje aan te doen. Heeft jouw dochter al een outfit voor kerst en past de kleur rood hier niet bij, dan is het trendy lakslofje ook verkrijgbaar in de kleur zwart. 

Dit zelfde slofjes hebben we ook in het zilver. Dus is bij jullie de kerst in een zilver thema, sla dan zeker de zilveren slofjes niet over. Goud is natuurlijk ook een veel gebruikt thema tijdens de vrolijke feestdagen en ook daar hebben we meerdere leuke slofjes bij, dit zijn de Stabifoot slofjes in 3 goude slofjes varianten. 


Gouden slofjes

Kerstslofjes voor jongens

Niet alleen meisjes, maar ook jongens moeten er feestelijk uit zien met de kerstdagen. Wil je de outfit van jouw lieve zoontje helemaal compleet maken met matching feestelijke slofjes, dan heeft Slofjes.nl diverse speciale kerstslofjes in het aanbod. Net zoals meisjes, kunnen jongens uiteraard ook de lakslofjes in het rood en de lakslofjes in het zwart dragen. Vind je deze slofjes niet bij jouw zoontje passen, dan heeft Slofjes.nl ook nog andere feestelijke sloffen in het aanbod. Enkele voorbeelden van feestelijke slofjes die je voor jouw zoontje kunt aanschaffen om tijdens de kerstdagen te dragen, zijn de feestelijke slofjes met sterretjes van Inch Blue of de sterren slofjes zwart van Stabifoot of de charmante rode slofjes in kerstsfeer. Omdat kerst helemaal in het teken staat van sterretjes en de kleur rood, zijn allebei de slofjes erg geschikt voor de feestdagen. Of wil je van je mannetje een sjiek meneertje maken met echte leren veterschoentjes van Baby Dutch?

zwart lak babyslofjes

Kerst voorbij? Dan kun je de slofjes nog steeds gebruiken!

Als de kerstdagen weer voorbij zijn, betekent dit absoluut niet dat je jouw trendy babyslofjes weer op moet bergen. Wacht je tot volgend jaar om de slofjes weer uit te pakken, dan past jouw kindje de feestelijke slofjes niet meer. Wat je beter kunt doen, is de slofjes het gehele jaar blijven dragen. Feestelijke slofjes in trendy kleuren en met trendy opdruk kunnen namelijk niet alleen op de kerstdagen gedragen worden, maar zijn het gehele jaar door leuk om te dragen. Berg de slofjes dus niet op na de kerst, maar laat jouw zoon of dochter altijd feestelijk en trendy door het leven gaan.Bekijke alle feestelijke kerst slofjes hier:

Feestelijke babyslofjes

Laat een reactie achter