javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

De fijnste babyslofjes voor de zomer

Welke babyslofjes heeft mijn baby nodig voor in de zomer?

Begint je baby net met kruipen? Dan is het verstandig om de voetjes goed te beschermen, ook met het lekkere weer op komst. Blote voeten zijn heerlijk voor in de zomer, maar zo worden de voetjes van je kleintje niet optimaal beschermt tegen stoten en schuren met de grond. Zorg er daarom voor dat de voetjes beschermd zijn, met goede babyslofjes. Voor in de warme zomerdagen moeten de voetjes natuurlijk wel kunnen ademen, maar welke slofjes zijn nu geschikt voor de warmere dagen? Je leest het in dit blogartikel!

 

1: De luchtige en leren babyslofjes van Baby Dutch voor in de zomer

Baby Dutch zomer slofjes

Wat zijn goede babyslofjes voor in de zomer? Leren babyslofjes zijn perfect voor de zomer! Leer is een ademend materiaal en neemt de temperatuur van de huid waar deze omheen zit over. Daarnaast is leer natuurlijk stevig en beschermt het daarom goed. Dit maakt dat leer een fijn materiaal is om in de zomer te dragen. Daarom zijn leren babyslofjes altijd een goed slofje voor in de zomer. De leren babyslofjes van Baby Dutch zijn dan ook een goede keuze. Baby Dutch heeft zelfs een paar babyslofjes met een opening bovenop de wreef, daarom zijn deze nog net weer luchtiger dan de dichte slofjes.

 

Blote voeten zijn erg kwetsbaar, dus dan zijn babyslofjes zeker een goede optie! Wanneer je baby net gaat kruipen kunnen de voetjes langs de grond schuren of tegen scherpe voorwerpen aankomen. De babyslofjes van Baby Dutch zijn gemaakt van leer, waardoor je baby geen zweetvoetjes krijgt. Ook geven de babyschoenen veel grip aan je kleintje. Zo kan je kindje veilig buiten spelen en kruipen! Hoe schattig zijn bijvoorbeeld de Baby Dutch babyschoenen roze met hartjes voor je kleine meid?! Super trendy slofjes die je perfect kan matchen met babykleding in de zomer!

 

2: De dunne en zachte katoenen slofjes van Lodger voor in de warme zomerdagen

Lodger katoenen slofjes perfect voor de zomer

Wist je al dat baby’s sneller last hebben van koude voetjes? Ook in de lente en in de zomer hebben baby’s hier sneller last van dan wijzelf. Dit omdat je kleintje toch wat minder beweegt. Slofjes zijn daarom perfect voor jouw newborn! De zachte katoenen slofjes van Lodger zijn gemaakt van ademend katoen met het Oeko-Tex keurmerk. Hiermee krijgt je baby gegarandeerd geen zweetvoetjes! De Lodger slofjes zijn ook makkelijk aan en uit te trekken, door de sluiting met drukknoopjes. Nu vraag je je misschien af welke slofjes goed blijven zitten bij je baby? Doordat er elastiek in de hiel zit zijn dit goede babyslofjes die aanblijven. Hierdoor kan je kleintje de schoenen niet makkelijk uittrappen en zullen ze niet uitglijden. De slofjes zijn er voor de allerkleinsten vanaf 0 tot 3 maanden maar ook voor je baby vanaf 6 tot 12 maanden. Bekijk de slofjes snel in onze babywinkel!

 

3: De comfortabele en leren babyslofjes van Stabifoot voor met het lekkere weer!

Stabifoot babysandaaltjes

De leren babyslofjes van Stabifoot zijn perfect voor elk seizoen. De schoenen van de Babychic collectie hebben een antislip zool van rubber, perfect voor als je baby rond kruipt of bij de eerste stapjes. Het leer is erg soepel en zorgt ervoor dat de schoentjes lekker zitten. De babysandaaltjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, hebben een open wreef en zijn makkelijk aan te doen, door de gespsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat de babyschoenen niet makkelijk uitgaan. De babychic collectie is perfect voor jouw kleine meid! Babyslofjes, gemaakt van soepel en ademend leer. Helemaal fijn voor jouw stoere man en lieve meisje! Ga voor de Stabifoot babyslofjes grey een leuk kleurtje voor in de lente of zomer én voor jongens en meisjes!

 

4: De hippe babyslofjes van Baby Paws voor in de zomer!

 De babyslofjes van Baby Paws zijn echt super trendy! Je vindt in onze webshop de leukste kleurtjes en printjes voor jouw schattige meid of stoere man. De sloffen zijn geschikt voor baby’s en kinderen van 0 tot 24 maanden. De schoentjes hebben een klittenbandsluiting. Zo blijven alle babyslofjes goed aanzitten. Voor de zomer heeft Baby Paws schattige open slofjes en sandalen. Een ruim assortiment aan slofjes voor jongens en slofjes voor meisjes, je shopt het allemaal bij Slofjes.nl! Voor jouw kleine man is het Baby Paws babyslofje rap ova blauw met zilver een super leuke keuze! Daarnaast is het Baby Paws sandaaltje Amanda met witte en zilveren bloemen echt zo leuk voor jouw kleine meid! Alle sloffen zijn gemaakt van soepel leer en door de open schoen echt heerlijk voor in de zomer! Doe de babyschoentjes aan als je kleintje lekker op onderzoek uitgaat of mee op pad mag in de kinderwagen, draagzak of op de fiets. Zo zijn ze beschermd tijdens het rond banjeren en helpen ze de kindjes op temperatuur te blijven als je op pad gaat.

 

5: De multifunctionele en luchtige slofjes van Slipstop

Slipstop shoes

Slipstop zijn de meest handige antislip slofjes voor je kleintje in de zomer! De schoenen zijn ideaal voor als je een dagje naar de speeltuin gaat met je kleintje of als ze een dagje in de tuin gaan spelen. Niet alleen zijn de slofjes perfect voor buiten, maar ook voor binnen onder de douch bijvoorbeeld! De schoentjes zijn lekker luchtig, licht van gewicht en kunnen goed tegen water. Slipstop droogt lekker snel en met de UV 50 protectie beschermen de waterschoentjes ook nog eens tegen de zon. Bekijk nu alle Slipstop waterschoentjes.

 

Wij hopen dat je nu de juiste keuze kunt maken uit de beste babyslofjes voor in de zomer. Zo kan je kleintje lekker spelen, kruipen en de eerste stapjes zetten, met de meest veilige en comfortabele babyslofjes!