javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • WIJ ZIJN OP VAKANTIE! JE BESTELLING WORDT VERZONDEN OP 31 JULI

  • SHOP TIJDENS ONZE VAKANTIE TOT 31 JULI MET 15% KORTING, CODE: VAKANTIE

Veilig binnen rennen met antislip huissokken

5 binnen activiteiten voor kinderen

Wie zegt dat binnen spelen saai is!? Regent het buiten en ben je op zoek naar leuke binnenactiviteiten die jij of de oppas samen kan doen met de kinderen? Bekijk dan snel de onderstaande 5 originele binnenactiviteiten die we samen met Babysits hebben bedacht!

1. Het smaakspel


Het smaakspel is een leuk spel om te doen, wanneer de kinderen al de standaard bordspellen zat zijn. Het idee is dat er om en om eten aan elkaar wordt geven, terwijl de andere persoon geblinddoekt is. De persoon met de blinddoek moet dan raden wat voor eten ze proeven. *Vergeet geen rekening te houden met allergieën.

2. Wasknijper tikkertje


Een leuk alternatief voor tikkertje is wasknijper tikkertje. Het idee van het spel is dat iedereen begint met 5 knijpers op zijn of haar trui. Je moet dan 1 voor 1 jouw knijpers op de trui van de andere persoon knijpen. Degene die als eerst al zijn of haar knijpers kwijt is, heeft gewonnen! Zorg er wel voor dat jij en je kindje(s) niet uitglijden. Als je dit spel binnen speelt, zorg dan dat je kindje niet kan uitglijden door bijvoorbeeld huissokken met extra grip aan te trekken. Want scherpe bochten maken om elkaar te ontwijken zit natuurlijk in het spel en vallen willen we niet! Zet daarnaast alle breekbare spullen even aan de kant of dat er genoeg ruimte is om rond te rennen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat iemand valt over objecten of dat er spullen kapot gaan.

3. Zang- en danswedstrijd


Barst je (oppas)kind van de energie en wil je een activiteit doen waar hij of zij alle energie in kan stoppen? Doe dan een zang- en danswedstrijd! Treed om de beurt op en geef elkaar cijfers over de performance, de zangkwaliteit en natuurlijk de outfit! May the best performer win!

4. Ga indoor kamperen


Niks is leuker dan een hut bouwen. Als het buiten regent en je helaas niet buiten kunt spelen, is het maken van een indoor hut of tent nog knusser! Pak je ‘kampeerspullen’ en bouw een tent met meubels en dekens. Zo kun je bijvoorbeeld gaan picknicken of spelen in jullie coole nieuwe chillplek. De kinderen zullen er dol op zijn!

5. Geblinddoekt tekenen


Maak tekenen een stuk spannender, door dit geblinddoekt te doen. De ene speler vraagt aan de geblinddoekte speler om een bepaald iets te tekenen. De geblinddoekte speler luistert hiernaar en probeert de opdracht zo serieus mogelijk uit te voeren. En? Wie is de echte Picasso van jullie?

Veilig spelen


Hutten bouwen, wedstrijdjes doen, stoeien… er is niks leuker dan een dagje lekker binnen spelen. Helaas zit ook binnen, een ongelukje al snel in een klein hoekje. Maar gelukkig hebben wij een goede tip om het spelen zo veilig mogelijk te maken. Met de anti slip sokjes van Ewers, kan je kindje niet zomaar uitglijden in het huis. Zo kan je kleine volop genieten van alle ‘wilde’ avonturen die hij of zij beleeft met de oppas of met de ouders. Hiernaast zitten de huissokjes heerlijk en zien ze er ook nog eens super schattig uit.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe blogs, aanbiedingen en andere nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling: JA, SCHRIJF MIJ IN VOOR DE NIEUWSBRIEF!

Laat een reactie achter