javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Wij zijn

Barb & Rody

Van Slofjes.nl

Wie zijn wij

Hi, wij zijn Barb en Rody.

Twee zusjes die vreselijk dol zijn op de kindjes van Barb!

We stellen ons dolgraag aan je voor:


BARB

Hi! Leuk je te ontmoeten, ik ben Barb. De vrolijke mama van 2 échte jongens (nu 4 en 6). Samen met deze 2 gekke mannetjes, mijn vriend en hond wonen wij in Sassenheim. Voorheen werkte ik altijd als Marketing Projectmanager in dienst van een reclamebureau en 2 grote A-merk bedrijven. Als dochter van 2 ondernemers bleef het kriebelen om een eigen bedrijf te runnen. 
Toen onze tweede zoon geboren was, alles thuis weer een soort liep én ik inmiddels 5 jaar voor de laatste organisatie werkte heb ik het roer omgegooid: Ik begon voor mijzelf! Nog voor de eerste verjaardag van kindje 2 opende ik 2 bedrijven: Slofjes.nl en Randzaken.  

In augustus 2020 nam ik Slofjes.nl over en ging vol plezier aan de slag met de uitstraling en het aanbod van deze heerlijke webshop. En heb ik tijdelijke een Pop-up winkeltje geopend om ook dit avontuur te ervaren :-) Wat een pret!
In deze periode startte ik met Randzaken ook met Marketing Projectmanagement klussen voor een groot A-merk en een contentbureau. Deze mix van "het bekende" project management en het "onbekende" webshop runnen maakt dat ik tot de dag van vandaag ontzettend veel plezier heb in wat ik doe.

Ik doe niets liever dan helpen en ontzorgen, dat kan perfect op twee totaal verschillende manieren bij beide. 
Nu nog de perfecte "work-life" balans vinden. Want mijn gezin staat altijd op nummer 1, maar het liefst doe ik het allemaal tegelijk ;-) 
Hoe ervaar jij dat nu, die typische "work-life" balans? 


Samen is alles leuker!
Daarom heb ik mijn zusje Rody gevraagd om af en toe te helpen met Slofjes.nl. 

Rody, vertel eens. Wie ben jij?

RODY

Hoi! Ik ben Rody, met mijn 25 jaar de trotse tante van 2 kleine jongetjes! Man wat kan je een pret met die gassies beleven. Geregeld ben ik dan ook bij mijn neefjes in de tuin of speeltuin te vinden.
Op dit moment studeer ik nog Vastgoed en Makelaardij en woon ik samen met mijn vriend op 5 minuten lopen van Barb. Ideaal dus om even snel te helpen met het verwerken van bestellingen.


We kijken uit naar je verhaal, bericht, vraag, tip of natuurlijk bestelling. 
Deze zullen we met zorg vrolijk voor je inpakken en komt gelijk naar je toe!

Per what's app, telefoon en mail zijn we altijd bereikbaar. Dus contact ons vooral

Vrolijke groetjes,

Barb & Rody!


Telefoonnummer = 0646808781
Mailadres = Info@slofjes.nl