javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • WIJ ZIJN OP VAKANTIE! JE BESTELLING WORDT VERZONDEN OP 31 JULI

  • SHOP TIJDENS ONZE VAKANTIE TOT 31 JULI MET 15% KORTING, CODE: VAKANTIE

Zwemkleding, bapakken voor meisjes en zwembroeken voor jongens

Wat voor zwemkleding heeft mijn kind nodig in de zomer?

Het is alweer lente en de zomer komt er sneller aan dan je denkt. Misschien wil je wel op vakantie met je baby of kind of wil je een dagje naar het zwembad of een waterpark in Nederland. Maar wat voor zwemkleding heeft je baby precies nodig in de zomer? Lees dit blogartikel dan snel verder!

  

1: Wasbare zwemluiers voor de allerkleinsten!

Wasbare zwemluier

Je kleintje is nog niet zindelijk maar je wilt samen gaan zwemmen, dan is het handig om je baby een zwemluier aan te doen. Dit houdt ongelukjes tegen en voorkomt dat het in het water van het zwembad of in de zee terecht komt. Luiers zijn best prijzig en al helemaal als je de luier weer na één keer gebruiken weg kan gooien. Wasbare zwemluiers zijn de perfecte oplossing! Hiermee bespaar je geld en dit is ook een stuk duurzamer. Zo hoef je maar een paar zwemluiers te kopen! De zwemluiers kun je na gebruik gewoon wassen in de wasmachine. Zo vind je bij Slofjes.nl zwemluiers met UV bescherming van Fresk en Slipstop. Deze zwemluiers zien eruit als een leuk zwembroekje, dus hier hoef je geen zwembroekje overheen te doen! Ontdek de leukste zwemluiers van Fresk voor meisjes en jongens en bekijk daarbij onze Slipstop zwemluier voor meisjes en de wasbare zwemluier voor jongens!

 

2: De schattigste badpakken met UV bescherming voor meisjes!

Schattig badpak meisje

Bij je dochtertje wil je misschien wel een schattig badpakje aantrekken in de zomer. Bijvoorbeeld tegen bescherming van de huid of om je kleintje er stijlvol uit te laten zien. De badpakjes van Fresk en Slipstop zijn super schattig voor je kleine meid en bieden allebei UV factor 50+ bescherming. De badpakjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende printjes, zodat je dochter helemaal hip naar het zwembad of strand gaat. Een win-win! De badpakken van Slipstop gaan vanaf maat 98, voor je kleine meid vanaf 2 tot 3 jaar. Daarnaast zijn er ook wat grotere maten voor je kind van 8 tot 9 jaar. De badpakken zijn ook erg leuk om aan te trekken bij je dochtertje voor tijdens haar eerste zwemles! Slipstop is er voor al je kinderen. Fresk badpakjes zijn er ook voor de wat kleinere meid, vanaf maat 86 tot 92. Ook vind je hier badpakken voor de oudere zus, met maat 122 tot 128!

3: Comfortabele UV pakjes met SPF 50+ bescherming

Vrij bewegen met een UV pakje is wel zo prettig. Daarom is een comfortabel zittend UVpakje heerlijk. Het zakt niet af, beschermt het hele lijfje én is snel droog door de speciaal sneldrogende stof. Fresk UV pakjes in maat 86-92 tot maat 122 tot 128 zijn stuk voor stuk verkrijgbaar. Dus voor kleine en grotere kindjes te shoppen bij Slofjes.nl!

4: De leukste zwembroeken met UV bescherming voor jongens!

Leuke zwembroek jongen

Voor de grotere broer van je kleintje wil je ook een leuke zwemoutfit shoppen, maar dit moet ook genoeg bescherming bieden. Zowel de Slipstop als Fresk zwembroeken bieden UV factor 50+ bescherming, dus kies het juiste printje en kleurtje uit en zorg dat je kleintje veel waterpret beleeft! Met Fresk kan je je kinderen met elkaar laten matchen met een matching zwemluier en zwembroek, hoe leuk is dat?! Kies bijvoorbeeld voor de Fresk wasbare zwemluier turtle en voor de Fresk UV zwembroek turtle en zo matchen je kinderen helemaal met elkaar! Naast dat de printjes super leuk zijn, zit de zwemkleding ook heel comfortabel en droogt dit snel. Veel speelplezier in het water gegarandeerd!

 

5: Matchende UV beschermende zwem shirts voor je kleine meid of stoere man!

Matching zwemkleding

Wanneer je baby een zwemluier draagt, wil je het huidje ook goed beschermen tegen de sterke zonnestralen. Geen probleem, Slipstop heeft de leukste matching zwem shirts voor je dochtertje! Match de Slipstop wasbare zwemluier Rose Flower met het bijpassende Slipstop UV shirt Rose flower. Zo heeft Slipstop nog meer leuke printjes en kleuren om samen te matchen!

 

Slipstop heeft ook voor je kleine bink een UV zwem shirt, met een bijpassende zwembroek of zwemluier. Bekijk hier alle zwemkleding voor jongens van Slipstop en stel een matching outfit samen!

 

6: De complete zwem look: Match de zwemkleding voor je kinderen met de waterschoentjes!

Zwemkleding is er dus om je kleintje te beschermen tegen de zon en je wilt natuurlijk dat dit zo comfortabel mogelijk aanvoelt. Naast bescherming van de huid, is het beschermen van de voetjes ook belangrijk. Bij de zwembad vloer of op het strand kunnen scherpen voorwerpen liggen, maar ook tijdens het zwemmen in het zwembad of in de zee zijn de blote voeten erg kwetsbaar. Ook kan je kind makkelijk uitglijden en vallen als ze buiten op blote voeten rennen en spelen. Om de zwemoutfit van je kleintje helemaal af te maken hebben we ook matching waterschoenen van Slipstop en waterschoenen van Fresk! Heb jij een dochtertje? Match een leuke badpak van Fresk dan met de bijpassende Fresk waterschoenen. Wanneer je een zoontje hebt kun je de wasbare zwemluier van Slipstop weer goed combineren met de Slipstop waterschoenen en UV shirt van dezelfde print.

 

Shop één van onze leuke zwem setjes en je kleintje is er helemaal klaar voor!

Laat een reactie achter