javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • WIJ ZIJN OP VAKANTIE! JE BESTELLING WORDT VERZONDEN OP 31 JULI

  • SHOP TIJDENS ONZE VAKANTIE TOT 31 JULI MET 15% KORTING, CODE: VAKANTIE

Ewers antislip sokken

Anti-slip sokken van Ewers

Rondstappen zonder slipgevaar? Kies voor anti-slip sokken

Sokken zijn lekker warm aan de voeten van jouw kindje, maar kunnen wel ietwat gevaarlijk worden als jouw zoon of dochter de wereld gaat verkennen door rond te kruipen, te staan en de eerste stapjes te zetten. Wil je dat jouw zoon of dochter gewoon sokken kan blijven dragen, maar tijdens het dragen van de sokken niet het risico loopt om uit te glijden? Schaf dan geen standaard sokken aan, maar kies bij het aanschaffen van nieuwe sokjes voor de anti-slip sokken van Ewers. Meer over deze unieke sokken, lees je in dit artikel.

 

Anti-slip sokken van Ewers: een korte introductie

Anti-slip sokken van Ewers worden ook wel huissokken, slofsokken of soksloffen genoemd. De sokken zien eruit als de standaard sokken die jouw kindje iedere dag draagt, maar de onderkant van de sokken is zeker iets anders dan de onderzijde van standaard sokken. Waar standaard sokken namelijk gewoon een stoffen onderzijde hebben, zijn anti-slip sokken uitgerust met een stevige anti-slip laag. Door deze anti-slip laag kan jouw kindje niet uitglijden tijdens het kruipen, het staan of het zetten van de eerste stapjes, maar creëer je een veilige situatie voor je kindje en de omgeving van jouw zoon of dochter.

 

De anti-slip sokken van het merk Ewers zijn gemaakt van 80 procent katoen, 17 procent polyamide en 3 procent elastan. De sokken zijn verkrijgbaar in maten van 17/18 tot 39/42 en worden verkocht in diverse leuke printjes. Zo kun je eenvoudige anti-slip sokken aanschaffen, maar kun je ook kiezen voor een opvallende anti-slip sok met een leuke print.

 

De voordelen van anti-slip sokken van Ewers

Wie anti-slip sokken van Ewers aanschaft voor zijn of haar dochter, profiteert van enkele voordelen:

  1. De sokken hebben een goede pasvorm en sluiten dus altijd optimaal aan op de voetjes van jouw kind.
  2. De sokken zijn lekker warm, zeker in de koude wintermaanden. De sokken bieden namelijk niet alleen de juiste ondersteuning bij het kruipen en staan, maar houden de voeten ook lekker warm.
  3. De sokken bieden grip bij het kruipen, het staan om de tafel en de eerste voorzichtige stapjes.
  4. De sokken zijn erg gemakkelijk voor op het kinderdagverblijf, zodat jouw kindje buitenshuis ook altijd veilig kan kruipen en staan.

 

Gaat jouw kindje na de eerste voorzichtige stapjes echt leren lopen, dan kun je de slofsokken vervangen door slofjes met harde zool of de eerste schoentjes. Voor die tijd, kan jouw kind heerlijk rondkruipen en voorzichtig gaan staan op de zachte anti-slip sokken van Ewers.

 

Kies jouw favoriete anti-slip sokken van Ewers in ons grote aanbod

Slofjes.nl heeft een groot aanbod met verschillende zachte, warme en comfortabele anti-slip sokken van het merk Ewers. Of je nu op zoek bent naar een zachte sok voor jouw dochter of een anti-slip sok voor je stoere zoontje: in ons grote aanbod is altijd wel een anti-slip sok te vinden die bij jouw zoon of dochter past. En zoek je nog een leuk cadeau voor de kerstdagen? Dan zijn de anti-slip sokken zeker een aanrader. Wie anti-slip sokken cadeau geeft, investeert namelijk in een cadeau dat zowel leuk als praktisch is.   

Laat een reactie achter