javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Warme slofjes nodig het wordt koud

Zo bescherm je jouw kindje tegen de kou

Het wordt kouder! Zo bescherm je jouw kindje tegen de kou

Tot enkele weken geleden had je misschien helemaal niet in de gaten dat de winter officieel begonnen was door de aangename temperaturen in de maanden november en december, maar in de maand januari worden er lagere temperaturen verwacht. Dat het kouder begint te worden, betekent dat je maatregelen moet nemen om jouw kind of kinderen lekker warm te houden in de koude wintermaanden. Heb jij net een kindje gekregen en heb je nog geen ervaring met het beschermen van jouw kind tegen de gure kou van de wintermaanden? Lees dan in dit artikel welke drie tips je kunt gebruiken om jouw kindje lekker warm te houden in de winter en je voorkomt dat je kindje ziek wordt.

 

Tip 1: bescherm je kind extra goed met een winterzak

De gouden regel van het aankleden van jouw kindje in de winter, is dat je jouw kind net iets warmere kleding moet geven dan de kleding die je zelf draagt. Jonge kinderen zijn gevoeliger voor kou dan volwassenen, dus het warm aankleden van je kind is erg belangrijk en moet net iets serieuzer genomen worden dan het warm aankleden van je eigen lichaam. De beste manier om je kind net iets warmer aan te kleden dan jezelf, is door je kind extra bescherming te bieden met een winterzak. Een winterzak is een warme zak met isolerende werking, die bijvoorbeeld in de kinderwagen en buggy gebruikt kan worden.

 

Tip 2: vermijd gure wind en blijf niet te lang buiten

Als je naar buiten gaat, is het belangrijk om op de stand van de wind te letten. Ga niet met de kinderwagen stil staan met de wind in het gezicht, maar draai je kinderwagen zo dat je kindje geen last heeft van de koude en gure wind. Blijf daarnaast nooit te lang buiten, want de allerjongste kinderen kunnen de kou niet voor een langere tijd verdragen. Ook als je jouw kind goed inpakt en goed op de stand van de wind let, moet je nooit te lang buiten blijven. Heb je niet de mogelijkheid om kort buiten te blijven omdat je een langere afstand moet afleggen met de kinderwagen, dan wordt aangeraden om af en toe een pitstop te maken in een warme omgeving om je kindje even op te warmen.

 

Tip 3: koop warme slofjes voor je kindje

Als de voetjes van jouw kindje warm zijn, is het voor het kleine lichaam van het kind gemakkelijker om ook de rest van het lichaam warm te houden. Je kunt de voetjes van je kind warm houden door je kindje sokjes aan te trekken, maar het dragen van slofjes is nog beter. Slofjes zijn namelijk niet alleen warmer, maar bieden je kindje ook betere bescherming bij het kruipen door het huis. Kruipt jouw kind al in het rond, dan is het aanschaffen van slofjes dus zeker een aanrader.

 

Slofjes.nl heeft een groot aanbod van slofjes voor meisjes, slofjes voor jongens en slofsokken. Zoek jouw favoriete slofjes, schaf deze slofjes in de juiste maat aan en kleed je zoon of dochter warm aan om de winter zonder enige problemen door te komen.

Laat een reactie achter