javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • WIJ ZIJN OP VAKANTIE! JE BESTELLING WORDT VERZONDEN OP 31 JULI

  • SHOP TIJDENS ONZE VAKANTIE TOT 31 JULI MET 15% KORTING, CODE: VAKANTIE

Babyslofjes jongen en slofsokken jongen

Kersverse moeder van een zoon?

Kersverse moeder van een zoon? Lees deze tips!

Ben je net moeder geworden van een zoon en kun je wel wat tips gebruiken om jouw kereltje op de juiste manier op te voeden? Lees dan in dit artikel drie belangrijke tips die je kunt raadplegen bij de opvoeding van jouw zoon. Sommige tips zijn voor jonge kinderen al zeker van toepassing, terwijl andere tips in het latere leven van jouw zoon vooral handig zullen zijn.

 

Tip 1: denk aan de band met de vader

Sommige moeders kunnen de neiging hebben om hun jonge zoontje zo dicht mogelijk bij hen in de buurt te houden en andere mensen zeker in het begin wat minder toe te laten. Heb je een zoon, dan is het erg belangrijk dat hij een band met zijn vader krijgt. Het is dus prima als je zo veel mogelijk met jouw zoon wil doen, maar geef de vader van het kind ook de mogelijkheid om een goede band om te bouwen. De band tussen vaders en zoon is uniek en kan echt prachtig zijn, dus doe er als moeder alles aan om deze band te laten ontwikkelen.

 

Tip 2: laat je zoon echte jongensdingen doen

Zelf ben je misschien niet echt een liefhebber van kleine autotjes, blokken en ander jongensspeelgoed, maar als je jouw zoon als een blije jongen op wil voeden heb je deze dingen vaak wel nodig. Koop voldoende jongensachtig speelgoed om jouw zoon mee te laten spelen en je zorgt ervoor dat je kind zich goed kan ontwikkelen. Vind je zoon het leuker om met ander speelgoed te spelen? Dan is het natuurlijk niet nodig om je kind te dwingen om met jongensachtig speelgoed te spelen, want het gaat er uiteindelijk om dat hij gewoon gelukkig is.

 

Tip 3: raak niet in de stress van vieze kleding en geklieder

Moeders hebben nog wel eens de neiging om perfectionistisch te zijn in de opvoeding en in het huishouden. Als je geen kinderen hebt is het prima om perfectionistisch te zijn, maar als je een zoon hebt gekregen zal je dit gevoel snel los moeten laten. Jongens houden nu eenmaal van ravotten, stoeien en lekker buiten spelen, dus raak niet in de stress als jouw lieve jongen thuis komt met een broek met bruine vlekken op de knieën of als je kind er in huis een kliederboel van maakt. Streng zijn mag, maar jongens blijven jongens en moeten ook zeker zichzelf kunnen zijn.

 

Heb je net een zoon gekregen en wil je het leven met jouw zoon meteen op de juiste manier starten? Zorg er dan voor dat je de juiste hulpmiddelen in huis hebt om jouw zoon op de beste manier op te voeden. Wat jouw kind in ieder geval nodig heeft, is een goed paar kindersloffen en antislip sokken. Kindersloffen zorgen er namelijk niet alleen voor dat de voetjes van jouw zoon lekker warm blijven, maar ook dat je kind bij het kruipen lekker kan rondschuiven zonder uit te glijden en pijnlijke voetjes te krijgen. Ben je op zoek naar de leukste kinderslofjes voor jongens ? Bekijk dan eens deze stoere sloffen met autootjes. Kies je voor fijne antislip huissokken, bekijk dan het grote aanbod van Ewers antislip sokken. Met deze Ewers sokjes heeft je zoontje maximale grip.

Laat een reactie achter