javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • WIJ ZIJN OP VAKANTIE! JE BESTELLING WORDT VERZONDEN OP 31 JULI

  • SHOP TIJDENS ONZE VAKANTIE TOT 31 JULI MET 15% KORTING, CODE: VAKANTIE

Koningsdag babyslofjes Nederlandse vlag

Koningsdag

Het is weer bijna Koningsdag: korting op oer-Hollandse slofjes!

Op 27 april is het weer Koningsdag en op deze dag vieren we niet alleen de verjaardag van onze koning, maar vieren we ook dat we trots zijn om in Nederland te wonen. Als oer-Hollands bedrijf is ook Slofjes.nl blij dat het weer bijna Koningsdag is en om deze reden hebben wij een speciale actie gelanceerd. Meer over deze actie, lees je op deze pagina.

 

Actie: 50 procent korting op alle slofjes

Om te vieren dat de koning weer een jaartje ouder is geworden en dat we allemaal in een geweldig land wonen, geeft Slofjes.nl 50 procent korting op alle slofjes in het aanbod. Gebruik de code ‘Koning’ bij het afrekenen van jouw favoriete kinderslofjes en de korting wordt automatisch verrekend. Dit betekent dat je veel geld kunt besparen op jouw favoriete slofjes, maar ook dat je eventueel twee paar slofjes voor de prijs van één kunt bestellen.

 Koningsdag Oranje babyslofjes met de NL vlagNederlandse boeren slofjes souvenier

De actie is geldig tot 28 april, ofwel een dag na Koningsdag. Je kunt op 27 april tot en met 23:59 uur gebruik maken van de kortingscode, om 0:00 uur zal de kortingscode automatisch vervallen.

 

Een stijlvolle Koningsdag voor jouw kleine met behulp van Slofjes.nl

Slofjes.nl heeft een groot aanbod met slofjes voor jongens en slofjes voor meisjes. Of je nu een stoer paar slofjes zoekt voor jouw zoontje of je dochtertje wil verwennen met een paar schattige slofjes: je bent bij ons aan het juiste adres. En wil je echt in de sfeer van Koningsdag komen? Bestel dan de leren babyslofjes met de Nederlandse vlag of de witte babyslofjes met het boerenpaartje bij Slofjes.nl en je weet zeker dat jouw kindje de verjaardag van de koning helemaal in stijl kan vieren.

Overigens zijn onze oer-Hollandse slofjes niet alleen leuk voor Koningsdag, maar kun je de slofjes ook gebruiken bij andere gelegenheden. Ga je een spannende voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal kijken met de familie, dan kun je jouw kindje helemaal in stijl aankleden met de Hollandse slofjes van Slofjes.nl.

 

Vier Koningsdag in stijl: maak gebruik van onze kortingscode

Wil jij ook dat jouw kindje Koningsdag helemaal in stijl kan vieren? Maak dan gebruik van onze kortingscode en bestel jouw favoriete Hollandse slofjes met 50 procent korting. Bekijk direct ons aanbod om jouw favoriete slofjes te selecteren, plaats de slofjes in jouw winkelmandje en gebruik de kortingscode om veel geld te besparen op kwalitatief hoogwaardige en super Hollandse slofjes voor jouw zoon of dochter.

Laat een reactie achter