javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Winter warme babyslofjes

Bescherm je kind tegen de aanhoudende kou

Het blijft koud: bescherm je kind tegen de aanhoudende kou

De winter is vrij laat op gang gekomen dit jaar, maar blijft wel extra lang aanhouden. Het is begin maart en temperaturen van net boven het vriespunt komen nog steeds iedere dag voor, wat betekent dat de winter nog lang niet voorbij is. Dat de winter nog even blijft aanhouden betekent niet alleen dat je activiteiten als het bezoeken van het terras en het maken van lage wandelingen in de bossen nog even uit moet stellen, maar ook dat je jouw kind goed moet blijven beschermen tegen de kou. Hoe je dit doet, lees je in dit artikel. Zo lees je in dit artikel drie belangrijke tips die je kunt raadplegen om jouw kind lekker warm te houden, zodat je kind niet verkouden kan worden of zelfs onderkoeld kan raken.

 

Tip 1: kleed je kind warm aan

Als je zelf de deur uit gaat, trek je ook een warme jas, wanten en een sjaal aan om jezelf te beschermen tegen de kou. De gouden regel die je bij het aankleden van jouw kindje kunt hanteren, is dat je jouw kind nog warmer aan moet kleden dan je bij jezelf doet. Kinderen hebben het namelijk sneller koud, wat betekent dat ze nog meer bescherming nodig hebben als het koud is buiten. Trek je zelf een warme jas aan en laat je de handschoenen en sjaal thuis liggen, dan wordt aangeraden om je kind wel met een warme jas, wanten en een sjaal aan te kleden.

 

Tip 2: vermijd de wind zo veel mogelijk

Moet je boodschappen doen en heb je niemand op jouw kind te passen, dan heb je geen andere keuze dan het meenemen van jouw kind naar de supermarkt. Je kunt de koude wind van buiten dus niet altijd vermijden, maar het is wel belangrijk om de wind zo veel mogelijk te ontwijken. Ga je bijvoorbeeld wandelen met je kind, dan is het belangrijk om nooit tegen de wind in te lopen. Doe je dit wel, dan kan jouw kind gemakkelijk verkouden en zelfs doodziek worden en dit wil je als moeder natuurlijk absoluut niet. Kun je het echt niet vermijden om naar buiten te gaan, dan is het belangrijk om je kind goed te beschermen tegen de wind door je kindje goed aan te kleden, onder een warm dekentje te leggen en eventueel te beschermen met een windzeil op de kinderwagen.

 

Tip 3: koop warme slofjes voor jouw kind

Door slofjes te kopen, kun je de voeten van jouw kindje lekker warm houden. Dit is niet alleen belangrijk omdat de voetjes vaak als eerste koud worden bij lage temperaturen, maar ook omdat de voetjes voor een groot deel bepalen hoe warm jouw kind het over het algemeen heeft. Zijn de voetjes ijskoud, dan is de kans namelijk groot dat je kindje het over het hele lichaam koud krijgt.

 

In het aanbod van Slofjes.nl vind je diverse kwalitatief hoogwaardige slofjes voor meisjes en slofjes voor jongens. Kies de slofjes die jij het leukste vindt voor jouw zoon of dochter en je kleedt je kind niet alleen leuk aan, maar beschermt je zoon of dochter ook tegen de aanhoudende kou.

Laat een reactie achter