javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Slofjes om mee te ravotten thuis

Lekker thuis ravotten met de slofjes van Slofjes.nl

Pasen: genieten van het gezin, gezelligheid en chocolade

Pasen komt er weer aan en dit betekent niet alleen dat je een extra dag vrij krijgt van je werk, maar ook dat je een extra dag de mogelijkheid krijgt om lekker aandacht te besteden aan de kinderen. Zo krijg je niet zomaar een dag extra om te genieten van het weekend, maar krijg je een dag cadeau vol gezelligheid met het gezin. Van een lekker paasontbijtje tot het verstoppen van eieren en het bezoeken van opa’s en oma’s: het hoort allemaal bij Pasen.

 Paas

Verras de kinderen, verstop chocolade-eitjes

Heb je (jonge) kinderen, dan is Pasen een leuke feestdag om met het hele gezin te vieren. Je start de dag met een uitgebreid paasontbijt vol lekkernijen en na het ontbijt staan er spannende gebeurtenissen op de planning. Nu mogen de kinderen namelijk een mandje pakken, de tuin of het huis in trekken om paaseieren te zoeken en na het vinden van de eitjes lekker smikkelen van hun chocolade.

 

Omdat het zoeken van paaseitjes zo leuk en spannend is, kijken veel kinderen uit naar de feestdag van de Paashaas. Wil je jouw kinderen een onvergetelijke Pasen bezorgen, dan verstop je enkele tientallen eitjes in de tuin of in huis en maak je er echt een sport van om alle eitjes te zoeken. En hebben je kinderen extra geluk, dan gaan ze in de middag nog naar opa en oma om nog een keer eitjes te zoeken.

 

Lekker thuis ravotten met de slofjes van Slofjes.nl

De afgelopen jaren is het heerlijk weer geweest met Pasen, maar dit jaar is het weer niet zo geweldig. Dat het niet zo mooi weer wordt met Pasen, betekent natuurlijk niet dat je deze gezellige gezinsdag zo aan je voorbij moet laten gaan. Zelfs als het regent, koud is buiten en hard waait, kun je van Pasen namelijk een gezellige dag maken. Trek je kinderen warme slofjes aan, pak een leuk spelletje uit de kast of zet een leuke film op om samen te kijken.

 

Slofjes.nl heeft een groot aanbod kinderslofjes die jij met Pasen uit de kast kunt toveren om de voetjes van je kind lekker warm te houden. Zo heeft Slofjes.nl bijzonder schattige slofjes voor meisjes, maar vind je ook stoere slofjes voor jongens in ons aanbod. 

 

Bereid je voor op Pasen: bestel slofjes bij Slofjes.nl

Bereid je goed voor op Pasen en schaf de kinderslofjes, pantoffels voor dames en de pantoffels voor heren tijdig aan. Schaf je jouw slofjes en pantoffels op tijd aan, dan heb je de schoentjes al in huis voor Pasen begonnen is.  

Laat een reactie achter