javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

zwemles waterschoenen

Waarom moet mijn kind waterschoenen dragen tijdens zwemles?

Je kind gaat bijna op zwemles of zit al op zwemles, maar heeft nog geen waterschoenen. Je vraagt je misschien af waarom waterschoentjes belangrijk zijn voor je kind en wat hier de voordelen van zijn ten op zichtte van blote voeten tijdens de zwemles. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dit blogartikel dan snel verder en ontdek de 4 redenen waarom het dragen van Slipstop waterschoenen tijdens de zwemles ideaal is!

 

1: Voorkom uitglijders langs de zwembad rand met de waterschoenen van Slipstop!

Water op de zwembad vloer zorgt ervoor dat dit enorm glad kan worden.antislip waterschoen Wanneer je kids aan het rondrennen zijn bij het zwembad kunnen ze snel uitglijden. Tijdens zwemles is het dus ook handig als je kindje of kinderen waterschoenen dragen, om dit te kunnen voorkomen. De zwemschoenen van Slipstop hebben een goede antislip zool, waardoor je kindje meer grip heeft.

Slipstop shoes zijn niet alleen te gebruiken tijdens zwemles, maar ook voor een dagje strand. Daarnaast zijn de schoenen niet alleen te gebruiken op natte ondergronden, maar ook op droge ondergronden. Jouw kleintje kan de waterschoentjes dus ook dragen tijdens het buitenspelen in de tuin, bij de speeltuin, op de camping of tijdens gymles. Het is dus zeker niet zonde om de zwemschoenen aan te schaffen, je kan ze overal voor gebruiken. Voor je kleine meid is de Slipstop waterschoen Pomelo toch super leuk om te dragen tijdens zwemles! Match de waterschoen met het bijpassende Slipstop badpakje Pomelo en zo is je dochtertje helemaal ready!

 

2: Jouw kind heeft schone voetjes tijdens de zwemles met de waterschoentjes van Slipstop!

Zoveel blote voeten bij het zwembad! Dit kan ervoor zorgen dat er sporen achter gelaten worden op de zwembad vloer en dit verhoogt ook meteen de kans op voetschimmel. Ook kom je dingen tegen zoals pleisters en haren. De vloer is dus meestal niet zo hygiënisch. Het dragen van waterschoenen zorgt ervoor dat je kinderen hier geen last van hebben. Schone voetjes tijdens de zwemles met de beste waterschoenen van Slipstop! Voor jongens vind je in ons assortiment super toffe zwemschoenen van bijvoorbeeld het merk Slipstop. Kies voor de zwemschoenen in één kleurtje zoals de Slipstop Basil groen of ga juist voor een leuk printje zoals de Slipstop Dino.

 

3: Bescherming van de voetjes tegen de zwembad vloer met zwemschoenen!

Je wilt dat je kids zo veilig mogelijk naar zwemles gaan. De voetjes van kinderen zijn een stuk kwetsbaarder en de harde vloer in het zwembad zelf of aan de zwembad rand, kan de blote voeten openhalen. De zwemschoenen garanderen veiligheid en beschermen de voeten! De waterschoenen van Slipstop zijn ook in het water te dragen en zullen tijdens het zwemmen niet uitgaan. Dit komt doordat de waterschoentjes aansluiten met een elastiek rondom de enkel en omdat de zwemschoentjes licht zijn van gewicht. Zwemschoenen bieden zoveel voordelen! Bekijk alle zwemschoenen hier!

 

4: Tijdens het afzwemmen is het dragen van schoenen of waterschoenen verplicht!

Wanneer je kleintje gaat afzwemmen is het verplicht om schoentjes te dragen in het water. De waterschoen moet wel een harde zool hebben, omdat kinderen op die manier leren om te zwemmen met schoenen die je normaal ook draagt. Zo worden je kids voorbereid op gevaarlijke situaties waar ze met kleding in het water terecht kunnen komen. De waterschoenen van Fresk zijn hier zeker geschikt voor, door de harde rubberen zool. De schoentjes bieden veel grip en voelen aan als een tweede huid, ze zitten dus erg comfortabel! 

 

Kies de leukste zwemschoentjes voor je kids bij Slofjes.nl, zo zijn ze helemaal klaar voor de zwemles!

Laat een reactie achter