javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • Juiste maat bepalen? Klik hier

  • gratis verzending vanaf €50,- in NL

  • voor 18 uur besteld, zelfde dag verzonden

Zootjes babyslofjes

Zootjes babyslofjes bij Slofjes.nl

Zootjes babyslofjes: soepele slofjes met een goede pasvorm

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige babyslofjes voor jouw lieve kindje? Dan zijn de Zootjes babyslofjes misschien iets voor jou. Zootjes zijn zachte leren slofjes met een goede pasvorm. Slofjes die al tientallen jaren favoriet zijn. Ook bij de oma's onder ons. Waarschijnlijk droegen jij en ik deze slofjes vroeger ook. En nog altijd een mega fijn slofje.

Wil je meer weten over deze unieke babyslofjes? Lees dan meer over de Zootjes in dit artikel.

Zootjes zacht leren babyslofjes

 

 

Zootjes babyslofjes: slofjes met een extra goede pasvorm

De reden dat Zootjes tot de beste babyslofjes van de markt behoren, heeft voornamelijk te maken met de uitstekende pasvorm van de slofjes. In tegenstelling tot slofjes die enkel warmte bieden aan de voetjes van jouw kind, zorgen Zootjes ervoor dat jouw babyvoetjes tijdens het dragen van de slofjes alle gelegenheid krijgen om te groeien. Het dragen van de slofjes remt de groei absoluut niet af, want de slofjes zijn speciaal ontwikkeld voor het groeiende kindervoetje. Daar komt nog bij dat het leer gelooid is en daardoor extra zacht en soepel, zodat jouw kindje altijd een zacht en warm slofje om het voetje heeft.

Zootjes met klittenband sluiting

De voordelen van Zootjes

Naast het feit dat Zootjes een uitstekende pasvorm hebben, bieden deze slofjes nog enkele andere voordelen:

  • De slofjes kunnen eenvoudig aangetrokken worden, dus je hoeft nauwelijks moeite te doen om jouw kindje lekker warm aan te kleden met hoogwaardige babyslofjes
  • De slofjes blijven goed zitten door een klittenband sluiting achter de hiel
  • De slofjes zijn verkrijgbaar in 4 goede basis kleuren en 4 maten

 

Zootjes van Slofjes.nl

Slofjes.nl heeft divers Zootjes in het aanbod. Bekijk het aanbod Zootjes babyslofjes, kies jouw favoriete basis kleur slofje en bestel dit slofje direct in de juiste maat om jouw kindje te verwennen met het beste babyslofje van dit moment.

Roze babyslofjes zootjes

Laat een reactie achter