javascript is hier vereist om sommige functies correct te laten werken.

  • WIJ ZIJN OP VAKANTIE! JE BESTELLING WORDT VERZONDEN OP 31 JULI

  • SHOP TIJDENS ONZE VAKANTIE TOT 31 JULI MET 15% KORTING, CODE: VAKANTIE

Baby schoenmaat meten

Slofjes kopen en schoenmaat bepalen

 Slofjes kopen? Achterhaal de juiste schoenmaat van jouw kind!

Als je voor het eerst schoenen of slofjes voor jouw kind gaat kopen, kan het lastig zijn om te achterhalen welke schoenmaat precies de juiste schoenmaat voor jouw kind is. Daar komt nog bij dat als je de schoenmaat van jouw zoon of dochter eenmaal hebt achterhaald, deze schoenmaat bijna ieder half jaar weer verandert door de snelle groei van je zoon of dochter. Ga je online schoenen of slofjes bestellen en wil je weten wat de schoenmaat van jouw zoon of dochter is? Lees dan in dit artikel hoe je de schoenmaat van jouw kind kan achterhalen en je weet zeker dat je de juiste maat bestelt.

 

Het bepalen van de schoenmaat: zo werkt het

Het lijkt misschien lastig om te achterhalen wat de schoenmaat van jouw zoon of dochter is, maar in feite is dit erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te weten om te achterhalen wat de schoenmaat van jouw kind is, is namelijk hoe groot de voeten van jouw kind zijn in centimeters. Pak een meetlint of liniaal, zet het voetje van je kind plat op de grond en meet de afmeting van de voet. Tel vervolgens een centimeter bij op om zeker te weten dat het slofje lekker zit en je hoeft alleen nog maar een maattabel te gebruiken om te juiste schoenmaat te vinden.

Wil je een handig stappenplan om de schoenmaat te bepalen, lees hier ons BABY SCHOENMAAT STAPPENPLAN

 

Het bepalen van de schoenmaat: de maattabel

Als je de afmeting van de voet van jouw zoon of dochter weet, gebruik je onderstaande maattabel om te achterhalen welke schoenmaat jouw kind nodig heeft. Zit jouw kind precies tussen twee maten in? Dan is het beter om schoenen of sloffen in de grotere maat te bestellen. Bestel je schoenen of sloffen in de kleine maat, dan is de kans namelijk groot dat jouw kind hier niet goed in past, dat de schoenen of sloffen niet lekker zitten of dat je kind binnen enkele maanden weer uit de schoenen of sloffen gegroeid is.

 

Voetlengte in centimeter

Schoenmaat

12,3

20

13

21

13,7

22

14,4

23

15

24

15,6

25

16,3

26

17

27

17,7

28

18,4

29

19

30

19,5

31

 

Over het algemeen geldt dat schoenmaat 20 aangeschaft kan worden voor kinderen vanaf 9 tot 12 maanden. Is jouw kind jonger? Maak je dan geen zogen, want bij Slofjes.nl verkopen we ook slofjes in maat 16, 17, 18 en 19. Hierbij geldt dat maat 16 voornamelijk geschikt is voor kinderen vanaf 4 tot 6 maanden, dat slofjes in maat 17 en 18 voornamelijk geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 tot 9 maanden en dat slofjes in maat 19 goed passen bij kinderen van 10 of 11 maanden oud. Is jouw kind een jaar oud, dan kom je vaak bij de slofjes in maat 20 terecht.

 

Bestel de perfecte slofjes voor jouw kind

Heb je achterhaald welke maat jouw kind heeft? Bestel dan jouw favoriete slofje bij Slofjes.nl. Is de maat van de slofjes voor jouw zoon of dochter toch niet goed? Dan kun je jouw aankoop binnen 14 dagen eenvoudig ruilen voor een andere maat.

Laat een reactie achter